Skip links

Interessert eller har spørsmål

Kontakt vår prosjektmegler

Noen ganger er det ekstra spesielt å få ta del i et nytt boligprosjekt. Med dette prosjektet er vi med på å forme og utvikle Knapstad til et enda mer levende område.

Vi tør påstå at dette er Knapstads mest sentrale beliggenhet – plassert midt i det som utgjør sentrum av Knapstad med matbutikk, apotek, bakeri, frisør og blomsterbutikk som nærmeste nabo. Knapstadhagen ligger dessuten i nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Med kort vei til E18 og Knapstad togstasjon noen få minutters gange unna, ligger alt til rette for pendling og kommunikasjon med og uten bil.

Vi mener de som har muligheten til å bo her er heldige – og det kan du!

Prosjektet og leilighetene er tegnet og blir bygget for å sikre de aller beste forutsetninger for god livskvalitet såvel inne som ute. For mange er det å endre bo-forhold et stort steg fylt med usikkerhet og spørsmål. Hvis vi kan bistå deg/dere på noe som helst måte i denne fasen er det noe vi gladelig gjør.
Vår kompetanse og erfaring deler vi gjerne. Ta kontakt med oss dersom du er interessert eller har spørsmål til boligprosjektet Knapstadhagen. Vi hjelper deg gjerne.