Skip links

Nytt og spennende boligprosjekt

Byggetrinn 1
Nytt og spennende boligprosjekt

Noen ganger er det ekstra spesielt å få ta del i et nytt boligprosjekt. Med dette prosjektet er vi med på å forme og utvikle Knapstad til et enda mer levende område.

Vi tør påstå at dette er Knapstads mest sentrale beliggenhet – plassert midt i det som utgjør sentrum av Knapstad med matbutikk, apotek, bakeri, frisør og blomsterbutikk som nærmeste nabo. Knapstadhagen ligger dessuten i nærhet til turterreng og rekreasjonsområder samt E18 og med noen få minutters gange til togstasjon for effektiv kommunikasjon uten bil. Vi mener de som har muligheten til å bo her er heldige – og det kan du!

Prosjektet og leilighetene er tegnet og blir bygget for å sikre de aller beste forutsetninger for god livskvalitet såvel inne som ute.  For mange er det å endre bo-forhold  et stort steg fylt med usikkerhet og spørsmål. Hvis vi kan bistå deg/dere på noe som helst måte i denne fasen er det noe vi gladelig gjør.

Vår kompetanse og erfaring deler vi gjerne. Ta kontakt med oss dersom du er interessert eller har spørsmål til boligprosjektet Knapstadhagen. Vi hjelper deg gjerne.

Anders Borgen Eiendomsmegler
Anders Borgen

Eiendomsmegler MNEF
Telefon: 45 22 22 22
E-post: [email protected]