Skip links

Salgsstart 1. juni 2021


Vi åpner salget for første byggetrinn 1. juni 2021

Første byggetrinn består av 40 leiligheter fra 35 til 91kvm fordelt på bygg B8 og B12.

Byggetrinn 1 Knapstadhagen

Første byggetrinn
Bygg B8 og B12 består av 40 leiligheter og utgjør første byggetrinn av Knapstadhagen. Leilighetene får et bruksareal i størrelsen 35 til 91 kvm. De fleste leilighetene er gjennomgående med god takhøyde og store vindusflater. I første byggetrinn er det til sammen 15 ulike leilighetstyper. Alle etasjer har trinnfri adkomst.

Utsikt mot syd og vest
Samtlige leiligheter har syd- eller vestvendte balkonger/terrasser, enten med utsikt mot det omkringliggende kulturlandskapet eller mot takhagen og det indre uterommet formet som et tun for prosjektet. Balkonger/terrasser er i størrelse fra 10 til 16,1 kvm. 

Boder og parkering
Det blir felles bod- og  parkeringsanlegg i underetasje. Alle leilighetene har egen sportsbod i dette anlegget. Leiligheter over 60 kvm disponerer også P-plass her. For mindre leiligheter kan det kjøpes P-plass så langt det er plasser ledig.

Prosjektet og leilighetene er tegnet og blir bygget for å sikre de aller beste forutsetninger for god livskvalitet såvel inne som ute. For mange er det å endre boforhold  et stort steg fylt med usikkerhet og spørsmål. Hvis vi kan bistå deg/dere på noe som helst måte i denne fasen er det noe vi gladelig gjør.

Les mer om prosjektet her>>